Karriär

Bli del av vårt härliga team!

Brinner du för systemutveckling och framtidens digitala/mobila tjänster? Skicka in en ansökan till oss redan idag!

Vi på Recommit erbjuder goda förutsättningar för våra medarbetare att säkra sina kunskaper inom den senaste tekniken. Det innebär att vi skapar värde för våra kunder genom våra medarbetares kunskap, vår struktur och våra gemensamma erfarenheter.

Att arbeta utifrån förändringar, hitta innovativa tekniska lösningar och att tänka i processer är vår ständiga utmaning. I rekryteringsprocessen eftersträvar Recommit en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Du som arbetar hos oss behöver behärska engelska i tal och skrift.

Recommit som arbetsgivare

Att arbeta på Recommit innebär att du får möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter, vara nära ledningen och beslut. Vi värdesätter att du som person utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling via vårt utbildningsprogram, Recommit Academy.

Vi på Recommit är alla geeks/nördar på något sätt och gillar nya tekniker och uppfinningar. Vi anordnar bland annat regelbundet ”tech-evenings” och ”hackatons” där vi lär av varandra eller tillsammans testar ny teknik på ett lekfullt sätt (t.ex. Internet Of Things, Virtual Reality och annat spännande).

Din hälsa och välbefinnande är såklart viktigt och som anställd har du alltid tillgång till företagshälsovård och kan utnyttja ett generöst friskvårdsbidrag. Vi på Recommit tror på balans mellan jobb och fritid och fokuserar mycket på dialog och återkoppling med alla anställda.

Just nu söker vi:

Systemutvecklare inom C# .NET
Vi söker dig som brinner för systemutveckling i C# .NET och trivs med rollen som konsult i ett mindre teknikbolag. Du arbetar självständigt, är initiativrik och van att hitta lösningar som blir användbara och bidrar till affärsnytta. Du har erfarenhet av att jobba i team och är familjär med agila projektmetoder.

Som systemutvecklare förstår du lösningar ur ett helhetsperspektiv, både front- och backend, samt är bra på att hitta lösningar som matchar kundens behov. En styrka hos dig är att strukturera kod och därigenom möjliggöra bästa användarupplevelse och skalbarhet.

Våra kunder finns inom media, utbildning, detaljhandel, e-handel och telekom. Vårt kontor ligger centralt i Stockholm och våra kunder och uppdrag finns primärt inom Stockholmregionen.

Vi på Recommit är ett mindre gäng lätt nördiga personer som primärt tycker att livet ska vara kul och har stort fokus på att se till att bejaka våra egna passioner och livsmål. Hos oss vill vi ge dig en arbetsmiljö som gör att du utmanas, utvecklas och känner dig trygg i.

Du bör ha:

 • Minst fyra års arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
 • Relevant utbildning inom data- eller systemvetenskap
 • Lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor och användare
 • Erfarenhet av att arbeta agilt

.NET och C#:

 • MS SQL Server
 • WPF
 • WCF
 • Web Services
 • Versionshantering

Meriterande om du även har:

 • Erfarenhet av något annat språk såsom Java, PHP, Ruby eller Python
 • MVC
 • JQuery
 • AngularJs, Knockout eller React med REST-api
 • LESS och / eller SASS
 • Erfarenhet av apputveckling inom iOS / Android
 • Testdriven utveckling

Teknik i all ära men framförallt är du som person nyfiken, ansvarstagande, flexibel och sugen på att utveckla innovativa produkter och tjänster i teknikens framkant tillsammans med likasinnade.

Låter detta som något för dig? Ansök senast 21 juni och träffa sedan oss för ett förutsättningslöst första möte. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarige, Jonas Källman på jonas.kallman@recommit.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

UX- och interaktionsdesigner

Som resurskonsulter hjälper vi våra kunder att lyckas i den uppkopplade världen. Användbarhet och design är då avgörande. För att kunna svara upp mot det ökade behovet förstärker vi nu inom interaktionsdesign och grafisk design med dig som har ett brinnande intresse för användarbarhet. Du får en omväxlande vardag i ett företag med positivt klimat och högt i tak, där vi aktivt delar med oss av kunskap och erfarenheter. Vi söker dig som vill växa som individ och fortsätta att utveckla din tekniska kompetens.

I din roll som interaktionsdesigner jobbar du tätt tillsammans med slutanvändare, kravställare, utvecklare, testare och ibland även andra designers. Med funktionella och snygga gränssnitt för komplexa system hjälper du slutanvändaren att känna sig smart.

Arbetsuppgifterna är varierande och sträcker sig från user research och konceptutveckling till gränssnittsdesign och, om det passar dig, även grafisk design. Kanske utvecklar du även interaktiva mockups för att demonstrera dina idéer. Ofta handlar projekten om grafiska gränssnitt för webb och mobila plattformar, men det finns också möjlighet att jobba med fysiska produkter.

Vem vi tror att du är:

Du har bred erfarenhet av användbarhet. Genom din utbildning och din erfarenhet har du specialiserat dig inom något område, till exempel user research, interaktionsdesign, grafisk design eller användbarhetstestning. Du behärskar förstås även lämpliga metoder och verktyg.

Som person är du kreativ, engagerad och har lätt för att inspirera andra. Du gillar att jobba mot många olika kontaktytor och ser samarbete som en självklarhet. Du är även bra på att kommunicera samt är lyhörd.

Låter detta som något för dig? Ansök och träffa sedan oss för ett förutsättningslöst första möte. Har du några frågor så är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvarige, Jonas Källman på jonas.kallman@recommit.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varför Recommit?

Recommit arbetar med värdeord på post-it-lappar

Kompetens och utveckling

Din kompetens är grunden i vårt erbjudande och därför lika viktig för oss som för dig. Vi avsätter en budget för dig så du ska ha möjlighet att gå kurser eller införskaffa verktyg som du behöver i din kompetensutveckling. Vi ser även till att nyttja kraften i vår samlade kompetens genom att dela kunskaper och erfarenheter. Hos oss finns det alltid någon som kan hjälpa till.
Recommit lär sig att dyka på Gran Canaria

Förmåner

Din ersättning och förmåner är central och arbetar du på Recommit så har du en marknadskraftig lönesättning. Vi avsätter tjänstepension enligt ITP standard. Du erhåller privat sjukvård med direkt tillgång till specialister. Vi ersätter (upp till 10 000 SEK)  för den fysiska aktivitet du gillar och mår bra av. Datorer, mobiler och andra tekniska verktyg beställer du utifrån vad du gillar och behöver.
Recommit paddlar kajak i Djurönäset

Sociala aktiviteter

På Recommit ser vi till att så ofta som möjligt ses och ha roligt efter jobbet. Vi anordnar två konferenser per år för att umgås och utvecklas. På vinterhalvåret ser vi till att åka söderut för att tanka sol och värme. Ofta testar vi på något nytt som t ex ökensafari, snöskoter och dykning. Nya upplevelser stärker oss som individer och blir minnen. Livet är en upplevelse och vi på Recommit vill förvalta det väl tillsammans med dig.