Karriär

Karriär på Recommit – bli del av vårt härliga team!

Brinner du för systemutveckling och framtidens digitala/mobila tjänster? Skicka in en ansökan till oss redan idag!

Vi på Recommit erbjuder goda förutsättningar för våra medarbetare att säkra sina kunskaper inom den senaste tekniken. Det innebär att vi skapar värde för våra kunder genom våra medarbetares kunskap, vår struktur och våra gemensamma erfarenheter.

Att arbeta utifrån förändringar, hitta innovativa tekniska lösningar och att tänka i processer är vår ständiga utmaning. I rekryteringsprocessen eftersträvar Recommit en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Du som arbetar hos oss behöver behärska engelska i tal och skrift.

Våra lediga tjänster:

Varför Recommit?

Recommit arbetar med värdeord på post-it-lappar

Kompetens och utveckling

Din kompetens är grunden i vårt erbjudande och därför lika viktig för oss som för dig. Vi avsätter en budget för dig så du ska ha möjlighet att gå kurser eller införskaffa verktyg som du behöver i din kompetensutveckling. Vi ser även till att nyttja kraften i vår samlade kompetens genom att dela kunskaper och erfarenheter. Hos oss finns det alltid någon som kan hjälpa till.

Recommit lär sig att dyka på Gran Canaria

Förmåner

Din ersättning och förmåner är central och arbetar du på Recommit så har du en marknadskraftig lönesättning. Vi avsätter tjänstepension enligt ITP standard. Du erhåller privat sjukvård med direkt tillgång till specialister. Vi ersätter (upp till 5 000 SEK) för den fysiska aktivitet du gillar och mår bra av. Datorer, mobiler och andra tekniska verktyg beställer du utifrån vad du gillar och behöver.

Recommit paddlar kajak i Djurönäset

Sociala aktiviteter

På Recommit ser vi till att så ofta som möjligt ses och ha roligt efter jobbet. Vi anordnar två konferenser per år för att umgås och utvecklas. På vinterhalvåret ser vi till att åka söderut för att tanka sol och värme. Ofta testar vi på något nytt som t ex ökensafari, snöskoter och dykning. Nya upplevelser stärker oss som individer och blir minnen. Livet är en upplevelse och vi på Recommit vill förvalta det väl tillsammans med dig.