Konsult

Jobba som konsult på Recommit

Som konsult hos Recommit hjälper du våra kunder att utveckla, använda och integrera IT-system. Du kommer att kämpa för att lösa tekniska problem och ge innovativa lösningar på komplexa affärskritiska utmaningar för att maximera värdet av teknik i organisationen. Att arbeta från förändringspunkten, att hitta innovativa tekniska lösningar och att tänka på processer är vår oberoende utmaning.

Vi jobbar med allt från små projekt till stora komplexa uppdrag och deltar i alla steg. Vi är företrädesvis engagerade på ett tidigt stadium – vi hittar nya sätt, gör processen effektivare och samordnar deltagarna.

Återkommande projekt sträcker sig inom områden som:

 • Systemutveckling
 • Betalningslösningar
 • Mobila tjänster
 • Front-end-utveckling
 • Back-end-utveckling
 • Big data
 • DevOps
 • Scrum Master
 • Agil coach
 • Projektledning
 • UX-, UI- och interaktionsdesign

På Recommit värderar vi din personliga utveckling både som en människa och professionell medarbetare. Vi erbjuder kontinuerlig utveckling av din kompetens genom vårt utbildningsprogram, Recommit Academy. Vi fokuserar på en öppen dialog och feedback med alla anställda.

Våra medarbetare är ledande affärs- och teknikutvecklare samt unga talanger med fräscha ögon för innovation och nya möjligheter. Vi tror starkt på kunskapsdelning och är alltid passionerade för att lära av varandra.

Var med och utforska spännande möjligheter och uppnå nya milstolpar i karriären, connecta med oss på Recommit!

Våra lediga tjänster:

Vad vi kan erbjuda dig som kund:

Projektledning med post-it-lappar

Projektledning

Våra projektledare har mångårig erfarenhet av att leda IT- och beslutsstödsprojekt i varierande storlek i både nationella och internationella miljöer, i offentlig och privat sektor. Projektledare hos oss har alla erfarenhet och har arbetat med olika projektmodeller och metoder, såsom PPS, PROPS, RUP och SCRUM. Vi förespråkar ett iterativt och lättrörligt arbetssätt. Stort driv och engagemang samt prestigelöshet och lyhördhet är ord som kunder brukar använda om oss och som vi ser som mycket viktiga för framgångsrika projekt.

Arkitektur och vägar

Arkitektur

Olika system har olika kravbilder och därför behöver man anpassa teknisk arkitektur och design. Våra systemarkitekter arbetar tillsammans mer er för att hitta rätt egenskaper för just era behov, allt för att på bästa sätt få fram ett väl fungerande system. Förutom att ta ansvar för den tekniska delen av projektet i fråga om design och teknikval, ingår i rollen också att kunna stötta utvecklarna i deras arbete. En systemarkitekt från Recommit deltar oftast även själv i utvecklingsarbetet.

Systemutveckling med HTML-kod

Systemutveckling

Vi erbjuder webbutvecklare och systemutvecklare med brett kunnande och lång erfarenhet av de flesta tekniska plattformar som t.ex. Java och Microsoft .NET. Vår kompetens finns inom områdena arkitektur, webbutveckling, utveckling för mobilt, betalningslösningar och systemintegration, i huvudsak i Stockholm. Våra systemutvecklare har djup kunskap inom java och .Net och samtliga systemutvecklare är vana vid agil systemutveckling inom både små och stora projekt.