Konsult

Konsultresurser från Recommit

På Recommit är vi inte bara ett annat IT-konsultföretag; vi är din hängivna partner för framgång. Våra kärnvärden “Care,” “Share” och “Commit” är drivkraften bakom allt vi gör.

  • “Care”: Din framgång är vår högsta prioritet. Vi tar oss tid att verkligen förstå ditt företag, dina utmaningar och dina mål. Med äkta omsorg skapar vi IT-lösningar som är skräddarsydda för dina unika behov. När du väljer Recommit väljer du en partner som bryr sig djupt om din framgång.
  • “Share” Kunskap är makt, och vi tror på att dela den med dig. Vårt team av experter implementerar inte bara lösningar; vi rustar dig med den kunskap och de insikter du behöver för att fatta välgrundade beslut. Vi delar vår kompetens öppet och transparent, säkerställer att du har verktygen att navigera i den ständigt föränderliga IT-landskapet.
  • “Commit”: Vi är inte här för en snabb lösning; vi är här på lång sikt. När du samarbetar med Recommit får du en engagerad allierad i din IT-resa. Vi åtar oss att ditt projekt blir framgångsrikt och att din långsiktiga tillväxt är säkrad. Vårt kontinuerliga stöd och dedikation säkerställer att dina IT-lösningar utvecklas och anpassas för att möta dina föränderliga behov.

Vill du arbeta som konsult hos Recommit? Här är några av våra lediga tjänster:

Vad vi kan erbjuda dig som kund:

Projektledning med post-it-lappar

Projektledning

Våra projektledare har mångårig erfarenhet av att leda IT- och beslutsstödsprojekt i varierande storlek i både nationella och internationella miljöer, i offentlig och privat sektor. Projektledare hos oss har alla erfarenhet och har arbetat med olika projektmodeller och metoder, såsom PPS, PROPS, RUP, SAFe och SCRUM. Vi förespråkar ett iterativt och lättrörligt arbetssätt. Stort driv och engagemang samt prestigelöshet och lyhördhet är ord som kunder brukar använda om oss och som vi ser som mycket viktiga för framgångsrika projekt.

Arkitektur och vägar

Arkitektur

Olika system har olika kravbilder och därför behöver man anpassa teknisk arkitektur och design. Våra systemarkitekter arbetar tillsammans mer er för att hitta rätt egenskaper för just era behov, allt för att på bästa sätt få fram ett väl fungerande system. Förutom att ta ansvar för den tekniska delen av projektet i fråga om design och teknikval, ingår i rollen också att kunna stötta utvecklarna i deras arbete. En systemarkitekt från Recommit deltar oftast även själv i utvecklingsarbetet.

Systemutveckling med HTML-kod

Systemutveckling

Vi erbjuder webbutvecklare och systemutvecklare med brett kunnande och lång erfarenhet av de flesta tekniska plattformar som t.ex. Java och Microsoft .NET. Vår kompetens finns inom områdena arkitektur, webbutveckling, utveckling för mobilt, betalningslösningar och systemintegration, i huvudsak i Stockholm. Våra systemutvecklare har djup kunskap inom java och .Net och samtliga systemutvecklare är vana vid agil systemutveckling inom både små och stora projekt.